Distributie

Pallet Distributie ( Benelux )

Dit is een hoofdactiviteit van Ad Dollevoet B.V. Door de jaren heen hebben we veel vaste klanten mogen verwelkomen. De palletdistributie is daardoor uitgegroeid tot een nationale én internationale vervoersdienst. We zien de meeste bewegingen op dit moment nog steeds in de Benelux en Duitsland. Sinds 2007 is de palletdistributie uitgebreid met een service door geheel West-Europa, zowel voor import als export zendingen.

Hieronder staan de doorlooptijden binnen de Benelux:

Nederland  24 uur (Waddeneilanden 48 uur)
België 24 tot 48 uur
Luxemburg 48 uur

Europese Pallet Distributie

Door de aansluiting bij het netwerk van PALLETWAYS (UK) Ltd kan Europese pallet distributie met vaste looptijden voor geheel West-Europa aangeboden worden. Lees hier meer over het Netwerk van Palletways (UK) Ltd (www.palletways.com).

Hieronder staat een overzicht van de doorlooptijden vanuit Nederland naar Europa :

Duitsland 24 tot 72 uur
Frankrijk 48 tot 96 uur
Spanje 72 tot 120 uur
Portugal 72 tot 120 uur
Italie 48 tot 120 uur
Denemarken 48 tot 96 uur
Groot Britannië 48 tot 72 uur
Ierland / (Republiek Ierland) 72 tot 96 uur

Pakket distributie

Voor het vervoer van pakketten werken wij nauw met samen met de DPD. Zo behalen wij op alle bestemmingen een uitstekende performance op gebied van fijndistributie van pakketten in Nederland en Duitsland. Dankzij onze uitgekiende logistieke organisatie van deze pakkettenstroom is het mogelijk om ook later op de middag bij u te laden. Dat maakt deze service uniek in de regio.

Algemene voorwaarden

AVC Voorwaarden

CMR Voorwaarden