Certificaat NL024935 BRC SD Expeditie- en Transportbedrijf Dollevoet B.V.

Ad Dollevoet B.V. is in Q3 2020 gestart met een proces om het BRC certificaat te behalen. BRC GS voorheen BRC, staat voor British Retail Consortium Global Standards. De BRC-standaard voor voedselveiligheid bepaalt aan welke eisen organisaties die levensmiddelen produceren, opslaan en vervoeren moeten voldoen omtrent voedselveiligheid en kwaliteit. Kortom als organisatie moet je voldoen aan een bepaalde norm om de voedselveiligheid en kwaliteit van de producten te waarborgen.

In januari 2021 heeft er voor het eerst een audit plaatsgevonden door Bureau Veritas, die ons destijds hebben gecertificeerd tegen de AA status.

De geldigheid van het certificaat was een jaar, daarom heeft er in december 2021 wederom een audit plaatsgevonden. Deze audit heeft de organisatie weer goed doorstaan, waardoor het certificaat verlengd is tot januari 2023.

Door het verlengen van dit certificaat, blijft Ad Dollevoet B.V. in de gelegenheid om ambient levensmiddelen en verpakkingsmaterialen (foodproducten) op te slaan en te transporteren conform de geldende richtlijnen.

Klik hier voor het BRC-certificaat