Ad Dollevoet | Hoofdsponsor voetbalvereniging RKSV Rosmalen

Dank je wel!

Grath van Lith

Na 43 jaar dienstverband is er in besloten kring en een zeer gezellig onderonsje een afscheid geweest van Grath van Lith. Grath heeft zich vele jaren ingezet voor Ad Dollevoet. Om gezondheidsredenen moest Grath voortijdig, en erg tegen zijn zin, zijn werkzaamheden op de tweede plaats zetten. Het contact met Ad Dollevoet ging nooit verloren. Grath is uitvoerig in het zonnetje gezet evenals zijn vrouw. Een groot dank je wel van Ad en Sebastiaan met de uitspraak dat Grath en Sjan nog vele jaren mogen genieten!

Pensionarissen!

Jan Habraken

Na bijna 6 jaar trouwe dienst is Jan Habraken van zijn welverdiend pensioen aan het genieten. De vele gezellige ritjes ACKET zal hij zich nog lang heugen. Jan was een graag geziene chauffeur bij al zijn klanten en bij zijn collega’s. Altijd wat te buurten en nooit te beroerd een extra ritje te rijden. Wij wensen Jan en Riky een geweldige tijd toe!

Theo Kersten

Ook Theo Kersten gaat van zijn pensioen genieten. Vanaf augustus 2008 heeft Theo zijn diensten voor Ad Dollevoet bewezen. Als chauffeur gestart en de laatste jaren als teamleider Expeditie. Met een wakend oog de Expeditie leiden, het ging hem goed af. 7 Februari zwaait Theo af. Ook Theo en Dini wensen we een fijne tijd toe!