Geschiedenis Ad Dollevoet

Ad Dollevoet begon zijn eigen transportbedrijf in 1957 met paard en wagen, destijds als contractant voor van Gend & Loos. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige logistiek dienstverlener. De diensten bestaan uit transport, distributie van pakket-, en palletdistributie, opslag, order picking en Value Added Logistics.

Ad Dollevoet B.V. is nog met recht een echt familiebedrijf te noemen dat inmiddels gerund wordt door Sebastiaan Dollevoet. Hij heeft met de gedegen visie van zijn ouders als basis, een eigen strategische visie ontwikkeld, waarin de kernwaarden betrouwbaar, flexibel en klantgericht centraal staan. Er is ook groots uitgepakt op de nieuwe locatie in Oss. Diverse foto’s zult u aantreffen op de site.
Wij trachten u via deze site zo goed mogelijk te informeren over onze diensten en producten. Heeft u specifieke vragen over uw eigen logistieke uitdaging of wilt u meer weten over onze dienstverlening, neemt u dan gerust contact met ons op.

Graag tot ziens!
Sebastiaan Dollevoet

Ad Dollevoet Transport - Paard en wagen

Onze toekomst

Dollevoet B.V. te Oss | Distributie voor Elho

Uw logistiek partner

Wij streven ernaar díe logistieke partner voor onze klanten te zijn die de logistieke zorg overneemt. Betrouwbaar, flexibel en klantgericht zijn onze kernwaarden die bijdragen om u te kunnen ontzorgen. Wat de wens van uw klanten en u als onze klant ook is, wij denken met u mee en proberen te allen tijde de beste oplossing voor onze klanten te vinden. Uw klant is ook onze klant!

Dollevoet Transport - Mercedes Actros met trailer

Groeien met onze klanten

Met de bouw van een compleet nieuw, gemoderniseerd en duurzaam distributiecentrum wil Ad Dollevoet B.V. de komende jaren blijven groeien en nog meer kunnen inspelen op de wensen en eisen van de klanten en van de veranderende omgeving. Bij ons vindt u alle logistieke faciliteiten onder één dak. Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel.

Laat uw vracht ook door Ad Dollevoet vervoeren

“Betrouwbaar, flexibel en klantgericht”

Icoon Dollevoet Transport Distributie Warehousing