Over Dollevoet2024-02-02T15:32:01+00:00

Betrouwbaar, Flexibel & Klantgericht

Ons bedrijf Ad Dollevoet B.V.

Ad Dollevoet begon zijn eigen transportbedrijf in 1957 met paard en wagen, destijds als contractant voor van Gend & Loos. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig logistiek dienstverlener. De diensten bestaan uit transport, distributie van pakket-, en palletdistributie, opslag, order picking en Value Added Logistics.

Ad Dollevoet B.V. is nog met recht een echt familiebedrijf te noemen dat inmiddels gerund wordt door Sebastiaan Dollevoet. Hij heeft met de gedegen visie van zijn ouders als basis, een eigen strategische visie ontwikkeld, waarin de kernwaarden betrouwbaar, flexibel en klantgericht centraal staan. Het bedrijf zit gevestigd in Oss, Rosmalen en Veghel.

Wij trachten u via deze site zo goed mogelijk te informeren over onze diensten en producten. Heeft u specifieke vragen over uw eigen logistieke uitdaging of wilt u meer weten over onze dienstverlening, neemt u dan gerust contact met ons op.

Graag tot ziens!
Sebastiaan Dollevoet

Ad Dollevoet met paard en wagen

Onze toekomst

Dollevoet B.V. te Oss | Distributie voor Elho

Uw logistiek partner

Wij streven ernaar díe logistieke partner voor onze klanten te zijn die de logistieke zorg overneemt. Betrouwbaar, flexibel en klantgericht zijn onze kernwaarden die bijdragen om u te kunnen ontzorgen. Wat de wens van uw klanten en u als onze klant ook is, wij denken met u mee en proberen te allen tijde de beste oplossing voor onze klanten te vinden. Uw klant is ook onze klant!

Dollevoet Transport - Mercedes Actros met trailer

Groeien met onze klanten

Met de bouw van compleet nieuw, gemoderniseerde en duurzame distributiecentra, in Oss, Veghel en Tilburg, wil Ad Dollevoet B.V. de komende jaren blijven groeien en nog meer kunnen inspelen op de wensen en eisen van de klanten en van de veranderende omgeving. Bij ons vindt u alle logistieke faciliteiten onder één dak. Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel.

MVOstaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen willen verantwoordelijkheid dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. Ook Ad Dollevoet B.V. doet mee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij verbeteren en innoveren continu onze bedrijfsvoering daar waar mogelijk.

Door lidmaatschappen bij diverse logistieke brancheorganisaties zoals Logistiek Platform Oss maakt Ad Dollevoet  B.V. zich sterk voor de branche en de regio. Verder is Dollevoet een erkend leerbedrijf waarin wordt samengewerkt met het beroepsonderwijs en de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenverkeer.

Ga naar de bovenkant