Flexibiliteit in voorraadbeheer

Altijd het laatste inzicht in uw voorraad.

Op 7 toplocaties in Brabant.

+90.000 m2

Opslagruimte

Uw goederen staan bij ons veilig opgeslagen en wij nemen u de zorg van voorraadbeheer uit handen. Ad Dollevoet B.V. beschikt over een modern Warehouse Management Systeem met de mogelijkheid tot een interface met het systeem van onze klanten. Zo kunt u altijd op de hoogte blijven van uw voorraad.

Wij zoeken altijd naar de beste en voor onze klanten makkelijkste oplossingen.

+140.000

Palletplaatsen

Met de realisatie van ons nieuwe distributiecentra in Oss, Veghel en Tilburg is onze totale capaciteit ruim 140.000 palletplaatsen. Vol trots werken we met zijn allen in onze nieuwe omgevingen.

Door een goed overzicht en een goed functionerende club enthousiaste mensen worden de goederen volgens de wensen van de klant op het juiste tijdstip en de goede plaats afgeleverd.

Warehouse

Tijdelijk of Strategisch

Met 7 strategische locaties vanuit Brabant kunnen we alle relaties op hun wenken bedienen.

De locaties zijn gevestigd in de strategische plaatsen: Oss, Rosmalen en Veghel. Allen dichtbij de snelweg, we zijn zo onderweg.

Ad Dollevoet B.V. heeft snelheid en accuratesse hoog in het vaandel staan. We bieden flexibele mogelijkheden voor al onze activiteiten. Zo kunt u zich blijven focussen op uw core business. Al uw pallets, voor korte of lange termijn of in stellingen of gestapeld; het is aan u!

Referenties

Dollevoet Transport is al ruim 20 jaar de transporteur voor elho in de Benelux. Voordat elho naar Tilburg verhuisde was Dollevoet Transport onze buurman in Rosmalen.
Flexibiliteit, betrouwbaarheid en vooral servicegerichtheid zijn belangrijke pijlers waar onze relatie op gebaseerd is. We zijn trots op de mooie elho trailers, een professionele uitstaling naar onze klanten.
De persoonlijke communicatie zorgt ervoor dat Dollevoet Transport een duurzame partner is.

Patty Willems, elho

Ad Dollevoet - elho - referentie