Werken bij Ad Dollevoet2019-04-26T15:01:23+00:00

Werken bij Ad Dollevoet

Medewerkers van Ad Dollevoet B.V. zijn betrokken en hebben een flexibele houding. Werken bij Dollevoet betekent werken bij een familiebedrijf waar de lijnen kort zijn met een platte organisatiestructuur. De sfeer binnen de organisatie is informeel. Er wordt hard gewerkt en de klant staat altijd voorop. Ons team bestaat uit bekwame vakmensen die met enthousiasme hun vak uitoefenen. Onze medewerkers hebben geen negen tot vijf mentaliteit en zijn bereid om iets voor een ander te doen.

Regelmatig zijn wij op zoek naar chauffeurs, warehousemedewerkers en kantoorpersoneel. Spreekt onze branche en bedrijfscultuur je aan? Ben je geïnteresseerd in werken bij Ad Dollevoet B.V.?

Check dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie voorzien van cv en motivatie.

Dollevoet MVO - Werken in de transportbranche

MVOstaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen willen verantwoordelijkheid dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. Ook Ad Dollevoet doet mee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij verbeteren en innoveren continu onze bedrijfsvoering daar waar mogelijk.

Door lidmaatschappen bij diverse logistieke brancheorganisaties zoals Logistiek Platform Oss maakt Dollevoet zich sterk voor de branche en de regio. Verder is Dollevoet een erkend leerbedrijf waarin wordt samengewerkt met het beroepsonderwijs en de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenverkeer.

Ga naar de bovenkant