Trekker-oplegger chauffeur

Standplaats Oss of Rosmalen

Warehouse Ad Dollevoet

Ben jij de trailerchauffeur die wij zoeken!?

Werkzaamheden & verantwoordelijkheden

Vanuit onze standplaats voer je jouw werkzaamheden uit. De werkdagen zijn in principe van maandag tot en met vrijdag, daarnaast zullen we je vragen om eens per 4 à 5 weken ook een zaterdagdienst te werken. In deze baan heb je klantcontact en ben je ook echt het visitekaartje voor de organisatie en onze relaties. Je doet vooral “bedrijf tot bedrijf” adressen, met soms een particuliere klant.

Werkplek

Jouw werkzaamheden voer je uit vanuit onze standplaats in Oss of Rosmalen.

Jouw profiel

Je bent een (ervaren) trailerchauffeur. Je zorgt voor een accurate afhandeling van de administratie en een goede verzorging van de auto waarop je rijdt. Daarnaast heb je een flexibele instelling en weet je van aanpakken. Je beschikt over een CE-rijbewijs met geldig chauffeursdiploma (code 95) en bestuurderskaart. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent representatief, klantvriendelijk en servicegericht. Je bent zelfstandig en gaat zorgvuldig met je administratie, je auto en de goederen om.

Aanbod

  • Vast werk voor langere tijd, met uitzicht op een vast contract;
  • Een vaste wagen, die voorzien is van allerlei gemakken;
  • Een dynamische, resultaatgerichte en no-nonsense bedrijfscultuur;
  • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer (TLN).

Ad Dollevoet B.V.

Ad Dollevoet B.V. is een dynamisch transportbedrijf met een ruime ervaring in koeriersdiensten, distributie- en FTL-transport en op- en overslag. Wij beschikken over een modern wagenpark van ruim 60 voertuigen en compleet nieuw, gemoderniseerde distributiecentra met ca. 90.000 m2 warehouse, verdeeld over onze locaties in Oss, Veghel, Rosmalen en Tilburg. Iedere dag staan we garant voor de perfecte kwaliteit en specifieke wensen die wij onze klanten bieden.

Ad Dollevoet B.V. is nog met recht een echt familiebedrijf te noemen dat inmiddels gerund wordt door Sebastiaan Dollevoet. Hij heeft met de gedegen visie van zijn ouders als basis, een eigen strategische visie ontwikkeld, waarin de kernwaarden betrouwbaar, flexibel en klantgericht centraal staan. Hierdoor heeft het bedrijf een gezonde groei doorgemaakt, waardoor we op zoek zijn naar versterkingen voor ons team.

Logo Ad Dollevoet B.V.

Is je interesse gewekt?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Graag ontvangen wij jouw cv met een korte motivatie op HR@dollevoet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Overige vacatures

Spreekt deze vacature je niet aan? Bekijk ook onze andere vacatures. Daar zit wellicht jouw leuke baan tussen.

2024-02-26T15:05:17+00:00

Delen vinden we leuk!

Ga naar de bovenkant