Snel & betrouwbaar transport

Ad Dollevoet B.V.: voor uw nationale en internationale transport.

Onze vrachtwagens en chauffeurs in uw huisstijl.

Icoon Dollevoet Truck Modern wagenpark

Dedicated Transport

Eén van de hoofdactiviteiten van Ad Dollevoet B.V. is het vervoer voor vaste opdrachtgevers (Dedicated Transport). Bij een aantal van onze vaste klanten is het vervoer geheel uitbesteed. Onze chauffeurs en wagens zijn volledig ondergebracht bij deze organisaties, inclusief aangepaste bedrijfskleuren en logo’s.

Enkele afnemers van dedicated transport zijn:

Duurzaam & veilig

Alle onze voertuigen voldoen aan de strenge veiligheids- en milieueisen. Dat betekent dat:

  • De voertuigen hebben minimaal de Euro 5 norm
  • 95 % van het wagenpark is Euro 6
  • Chauffeurs krijgen (code 95) cursussen m.b.t. het nieuwe rijden
Icoon Dollevoet Truck Modern wagenpark

Veelzijdige vloot

Het gevarieerde wagenpark bestaat uit ruim 60 eenheden; van bestelbus tot en met trekker met oplegger. Dit veelzijdige wagenpark voldoet aan de strengste nationale en internationale wetgeving op gebied van milieu en veiligheid.

In onze eigen moderne garage zorgen wij ervoor dat ons materiaal te allen tijde in perfecte conditie is. Hierdoor worden uw goederen in goede en veilige staat geleverd en kunnen onze chauffeurs op een veilige en verantwoorde manier de weg op.
Onze wagens worden wekelijks gewassen. Zo worden uw goederen met de juiste uitstraling geleverd bij u en uw klanten.

Modern Transport Management Systeem

Beste service

Uw transport wordt zorgvuldig geregeld door een enthousiast en kundig team van ervaren en betrokken transportplanners. Ad Dollevoet B.V. beschikt over een modern Transport Management Systeem dat, samen met de deskundigheid van onze planners, ervoor zorgt dat uw goederen in goede conditie op de juiste plaats en het juiste tijdstip worden geleverd. Door een efficiënte planning en routing van uw order zijn we in staat onze ritten tegen een concurrerende prijs aan te bieden.

Ad Dollevoet | Vrachtwagens voor Acket
Ad Dollevoet | Logo BRC gecertificeerd

CO2-uitstoot reductie

Duurzaam rijden

In december 2017 hebben we de Lean & Green Award mogen ontvangen. Dit betekent dat we als doel hebben gesteld onze CO2-uitstoot met meer dan 20% te reduceren in een tijdsbestek van maximaal vijf jaar. Vervolgens hebben we in juli 2021 de 1e Lean & Green Star behaald, door maatregelen te nemen waardoor de CO2-uitstoot (nog verder) gereduceerd is.
Uw opdracht wordt dus niet alleen met de grootste zorg behandeld, ze worden ook in zuinige voertuigen bij uw klanten afgeleverd. Daarnaast zijn onze chauffeurs getraind op een zo zuinig mogelijke rijstijl.

uw visitekaartje

Onderhoud vloot

In onze eigen werkplaats zorgen wij ervoor dat ons materiaal te allen tijde in perfecte conditie is. Uw goederen worden in goede, nette en veilige staat geleverd en onze chauffeurs kunnen op een veilige en verantwoorde manier de weg op. Onze wagens worden iedere week gewassen. Zo wordt uw order met de juiste uitstraling geleverd bij u en uw klanten. Onze auto’s en chauffeurs zijn immers ook uw visitekaartje bij uw klanten.

Ad Dollevoet | Logo Logistics Lean&Green

Referenties

We werken al enige tijd met veel plezier samen met Ad Dollevoet B.V.. Het is prettig om te werken met een vast team van ervaren krachten die iedere dag weer hun uiterste best doen om onze transporten goed te laten verlopen. Daarnaast wordt er actief meegedacht om ook in de toekomst invulling te kunnen blijven geven aan onze behoeften.

Loes Jansen, NATEC groothandel in solar

Referentie Dollevoet Transport - Natec