Aangesloten bij Palletways (UK) Ltd.

Onze distributie staat voor korte vaste looptijden.

Volg uw zending via track & trace

Looptijden

Wij zijn specialist in de distributie binnen de Benelux. Ook voor zendingen naar andere landen in Europa kunt u bij ons terecht.

24/48 uur – Benelux
48/120 uur – Europa buiten de Benelux

Icoon Dollevoet Truck Modern wagenpark

Wagenpark

Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark dat voldoet aan de strengste nationale en internationale wetgeving op gebied van milieu en veiligheid. Door aansluiting bij het netwerk van Palletways (UK) Ltd. kunnen wij distributie met korte vaste looptijden aan u garanderen.

Icoon Dollevoet Truck Modern wagenpark

Volg uw order

Via track & trace kunt u uw zendingen volgen. Vanzelfsprekend houden onze customer servicemedewerkers u op de hoogte in het geval van onregelmatigheden. Samen met onze planners kennen zij uw producten en wensen en helpen u te allen tijde met uw vragen.

Beste service en prijskwaliteit

Samenwerking met Palletways

Uw producten zijn bij ons in goede handen. Zowel Ad Dollevoet B.V. als onze partners binnen het netwerk van Palletways behandelen uw goederen met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Deze zorg en aandacht stopt niet bij de producten, onze hele dienstverlening stemmen we af op de wensen van de opdrachtgever. Wij denken mee met de klant, door onze platte structuur en korte communicatielijnen. Het vervoer is bijna volledig in eigen beheer, hierdoor zijn we in staat de beste oplossingen tegen een goede prijs aan onze opdrachtgevers te bieden.

Ad Dollevoet | Logo Logistics Lean&Green

Referenties

Ad Dollevoet - Brové Plastics - referentie

Wij doen al heel wat jaren zaken met Dollevoet Transport, net als Brové Plastics een familiebedrijf wat kwaliteit en betrokkenheid hoog in vaandel heeft staan. Flexibiliteit is de “key word” van de huidige markt en daar kan Dollevoet Transport prima invulling aan geven.

Met mooie en goed onderhouden vrachtwagens en trailers komen wij bij onze klanten goed voor de dag.

Bij veel andere grote transportbedrijven worden de vrachten een nummertje op een beeldscherm maar bij Dollevoet Transport is er betrokkenheid bij de klant en de vracht.

Mathieu Broekhuizen, Brové Plastics