Ad Dollevoet B.V. is bezig met de bouw van een nieuw hoogwaardig modern distributiecentrum op bedrijventerrein Moleneind in Oss. Ad Dollevoet BV hecht hierbij veel waarde aan maximale flexibiliteit en duurzaamheid.

Het nieuwe distributiecentrum biedt warehouseruimte voor 30.000 palletplaatsen in een modern en ruim opgezet warehouse. Met 17 loading docks en uitgebreide kantoorruimte speelt Ad Dollevoet in op de verwachte aanhoudende groei van het bedrijf. Het nieuwe pand wordt op een duurzame manier van elektriciteit voorzien. Het zal op zonne-energie draaien en in het hele pand wordt gebruik gemaakt van LED-verlichting. Medio 2018 staat de oplevering van het gebouw gepland.

Directeur/eigenaar Sebastiaan Dollevoet: “Wij zijn een familiebedrijf waar klantgerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit voorop staan. Onze klanten passen bij ons voor wat betreft hun logistieke wensen, ideeën en de te vervoeren goederen. Wij zijn heel blij met deze mijlpaal. Het nieuwe pand past in ons toekomstplaatje: modern, duurzaam en ruimte voor groei. Door dit nieuwe distributiecentrum kunnen we tegemoet komen aan de toenemende vraag van onze klanten naar op- en overslag van goederen en naar duurzaamheid”.

Bedrijventerrein Moleneind ligt op een centrale locatie met een uitstekende bereikbaarheid. Het knooppunt met de snelwegen A50 en A59 evenals de rail- en barge terminal zijn gelegen op 2 à 3 minuten rijafstand.